Wij ontdekten dat er koper was gestolen op de zonneweide in Eemnes. Dit werd met behulp van de dagelijkse monitoring door onze data-analist ontdekt. Door de diefstal ontstond een onveilige situatie en was het systeem zodanig beschadigd dat het niet meer maximaal produceerde. .

Aanpak

Na constatering werd door ons snel geschakeld met de politie en verzekeraar. Dit om de gevaarlijke situatie zo snel mogelijk samen met de service-engineers te verhelpen. Hiervoor maakten wij samen een herstelplan.

Resultaat

Op de plekken waar koper ontbrak, hebben wij het koper op een veilige wijze terug geplaatst. Daarnaast hebben wij preventieve maatregelen getroffen door cameraโ€™s te plaatsen om zo herhaling tegen te gaan. Verder was het noodzakelijk een schaderapport op te stellen voor de verzekeraar om de verzekeringsclaim af te handelen. Everday heeft hiervoor de expertise in huis en hielp zo bij de snelle afwikkeling. De diefstal had door onze aanpak weinig invloed op de zonnestroomproductie, het systeem is met camera bewaking extra beschermd en de administratieve afhandeling verliep snel en efficiรซnt.