Het was afgelopen vrijdag niet alleen de Dag van de Aarde, het was ook Nationale Zaaidag. Een initiatief geรฏnitieerd door Everday parnter ‘The Pollinators’! Samen met The Pollinators draagt het team van Everday bij aan het verhogen van de biodiversiteit, dat doen we onder meer door op Zonneweide Eemnes biologisch bloemzaad te strooien.

“๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ.” Dit zei Bas IJpelaar, Commercieel Manager Everday eerder over het ontstaan van Everday. Solar Asset Management is namelijk niet alleen het beheer van en de zorg voor een zonnestroomsysteem, het is ook zorg dragen voor de omgeving van het zonnestroomsysteem.

De samenwerking met The Pollinators stelt Everday in staat met experts de biodiversiteit in de omgeving van de zonnestroomsystemen die zij in beheer heeft te onderzoeken, verbeteren en op peil te houden.

Everday is trots dat het niet alleen sterker en slimmer wordt van het partnership met The Pollinators, maar dat het ook bijdraagt aan de totstandkoming van landelijke acties zoals de Nationale Zaaidag.

Hieronder een kort verslag van de Zaai-Actie op Zonneweide Eemnes! Over een paar maanden zullen de bloemen vele ๐Ÿ en ๐Ÿฆ‹ aantrekken!