Over Everday

Everday komt voort uit 13 jaar ervaring in O&M en Solar Asset Management. Dertien jaar waarin meer dan 300 installaties, samen goed voor ruim 1 miljoen panelen en een vermogen van 350 MWp, in beheer zijn genomen. Dit staat gelijk aan het verbruik van ruim 75.000 huishoudens. Hiermee neemt Everday een centrale positie in binnen de energietransitie in Nederland. Het is onze ambitie om onze impact op een duurzame samenleving nog verder te vergroten. Door de inzet van ons gepassioneerd operationeel team zorgt Everday dagelijks voor maximale prestaties van uw grootzakelijke zonnestroomsystemen op dak en land. Dit doen wij voor en in samenwerking met (inter)nationale ontwikkelaars en investeerders, EPC-partijen, lokale energie coรถperaties en eigenaren van grootzakelijk vastgoed vanaf 5.000 m2.

Everday staat dagelijks met een onuitputtelijke inzet klaar voor maximaal rendement van grootschalige zonnestroomsystemen. Wij zijn structureel ontevreden: we hebben een onstuitbare ambitie om steeds nieuwe manieren te bedenken om de energie van de zon nog beter te benutten, binnen de uitdagingen die er in de markt spelen. Onze klanten kunnen daarom elke dag profiteren van onze jarenlange ervaring, deskundigheid en service, maar vooral ook onze passie.

Een optimistische partner

Everday is de betrokken Solar Asset Management en O&M partner. Een optimistische partner die energiek de regisseursrol op zich neemt. Wij gaan de dialoog aan met investeerders, overheden, omwonenden, verzekeraars en andere stakeholders. Dit om continuรฏteit, rendement en draagvlak van zonnestroomsystemen te waarborgen. Everday is uw partner die verantwoordelijkheid neemt voor een optimaal samenspel tussen hardware, software, mens en natuur. Een solide basis waarmee duurzaam rendement uw zonnestroomsysteem daadwerkelijk wordt behaald.

Werken bij Everday

Visie

In een markt van steeds grotere spelers is het bewaren van de balans tussen technologie, natuur en mens steeds belangrijker. Leven van 100% duurzame energie, het kan. Maar die zekerheid geeft geen aanleiding tot rust en achterover zitten. Het is nu het moment om ervoor te zorgen dat de vooruitgang die wij hebben geboekt zijn waarde kan bewijzen. Daarvoor investeren wij in duurzaam exploiteren van grootschalig zonnestroomsystemen.

Missie

Wij halen elke dag het maximale uit de zon. Wij vergroten het rendement van investeringen in grootschalig zonnestroomsystemen. Wij zorgen dat deze duurzaam financieel rendabel, operationeel betrouwbaar en maatschappelijk wenselijk blijven.

Onze 6 beloftes

 1. Vertrouwen
  Met onze expertise en ervaring ontzorgen wij klanten en maken keuzes voor hen inzichtelijk.
 2. Een focus op rendement
  Wij denken mee over hoe het rendement op diverse manieren geoptimaliseerd kan worden.
 3. Op grote schaal
  We werken op grote schaal om zo kostenefficiรซnt service te kunnen bieden op (middel)grote installaties.
 4. Voor de dialoog
  Wij werken samen met investeerders, overheden, omwonenden, verzekeraars en andere stakeholders om positief effect en draagvlak te waarborgen.
 5. Voor de lange termijn
  Wij richten ons op de toekomst en zorgen ervoor dat investeringen en installaties duurzaam inzetbaar zijn.
 6. Voor impact
  Met ons werk zorgen wij voor een positieve bijdrage aan de energietransitie.