Optimalisatie begint bij kwaliteit

Het optimaliseren van het rendement van uw zonnepanelen begint bij kwaliteit. Onze experts monitoren de prestaties van uw installatie en voeren preventief en correctief onderhoud uit om het systeem in topconditie te houden. Everday werkt volgens de NEN 3140-veiligheidsnormen. Dat betekent dat al onze monteurs aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Daarop doen wij nooit concessies. Door vanaf het begin te kiezen voor kwaliteit is het rendement van uw zonnepanelen hoog, maar dit kan nog verder geoptimaliseerd worden door onze experts.

Dakproject zon

Maximaal financieel rendement

Met uw grootschalige zonnestroomsysteem draagt u niet alleen bij aan de energietransitie, maar ook aan uw bedrijfsresultaat. Met Everday optimaliseert u het rendement van uw zonnepanelen en haalt u dus meer uit uw investering. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de financiële opbrengst van uw installatie te optimaliseren. Daarin gaan wij een stap verder dan het maximaliseren van de energieproductie in kWh. Onze analisten ontwikkelen het beste verdienmodel voor uw situatie. Zij kijken onder andere naar:

 • Eigen gebruik van de geproduceerde energie
  Haal meer uit uw installatie door het eigen gebruik van uw zonnestroom te maximaliseren. Wij analyseren uw energiegebruik en adviseren vervolgens over manieren op het direct gebruik te verhogen. Dit is financieel gunstiger dan het terug leveren van de zonnestroom naar het net.
 • De wisselwerking tussen vraag en aanbod op het energienetwerk
  Voorkom dat u waardevolle inkomsten misloopt. Wanneer het aanbod van zonnestroom groter is dan de vraag, kunt u te maken krijgen met negatieve energieprijzen. Daarom stuurt Everday op uw verbruik om de geproduceerde energie optimaal te benutten.
 • Het verkopen van de geproduceerde energie
  Verkoop uw duurzaam geproduceerde energie onder de beste voorwaarden. Everday adviseert u in het vastleggen van een Power Purchase Agreement (PPA) met uw energieleverancier. De handel in PPA’s is complex. Vertrouw daarom op onze experts bij het onderhandelen van uw verkoopovereenkomst voor de meest gunstige tariefafspraken nu en op de lange termijn.
 • Marktontwikkelingen
  Laat u niet verrassen door ontwikkelingen in de energiemarkt. Wij bewaken de toekomstbestendigheid van uw investering en van uw installatie. Onze experts signaleren en anticiperen marktontwikkelingen die impact hebben op het financieel rendement van uw systeem. Door deze ontwikkelingen door te rekenen, weet u hoe u er in de toekomst voorstaat. Dit maakt het mogelijk om uw installatie en contracten mee te laten bewegen.

Positieve impact op mens en natuur

Een duurzame toekomst betekent niet alleen aandacht voor hernieuwbare energie, maar ook voor de impact van de systemen die deze energie produceren. Zeker nu de sector professionaliseert en de spelers en systemen steeds groter worden. Een positieve bijdrage aan mens en natuur maakt integraal onderdeel uit van onze Solar Asset Management-strategie. Dat zie je terug in de keuzes die wij maken. Denk aan:

 • Biodiversiteit: aandacht voor groenstroken en het leefgebied van de bij.
 • Persoonlijk contact met betrokkenen: wij gaan de dialoog aan met overheden, omwonenden, huurders en andere stakeholders om het draagvlak voor uw zonne-energieproject te waarborgen.
 • Veiligheidsnormen: wij doen geen concessies op het gebied van veiligheid. Systeemveiligheid en de veiligheid van uw en ons personeel staan bij ons voorop.
 • Materiaalkeuzes: wij onderhouden uw systeem met milieuvriendelijke materialen.
 • Samenwerkingsverbanden: wij werken alleen met betrouwbare leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Daarnaast adviseren wij u voor het maken van duurzame keuzes.

Het rendement van uw zonnepanelen verhogen

Het vinden en kiezen van de juiste partner voor Solar Asset Management is belangrijk, u wilt natuurlijk dat het investeren in een zonnestroomsysteem een goede keuze is. Wanneer je kiest voor Everday als de partner voor uw zonnestroomsysteem, kiest u niet alleen voor een partner met jarenlange ervaring en toonaangevende kennis en kwaliteit. Maar ook voor een partner die altijd bezig is met onderhoud, beheer en het optimaliseren van het rendement van uw zonnepanelen. Daarom hoeft u niet bang te zijn dat het de investering niet waard is.

Waarom kiezen voor optimalisatie door Everday

Met meer dan 13 jaar ervaring in Solar Asset Management kan Everday u helpen, het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar grootschalige daksystemen of zonneweides. Everday heeft in de afgelopen jaren ruim 300 installaties – samen goed voor meer dan 1 miljoen panelen met een vermogen van 300MWp – ontwikkeld, gebouwd en in beheer genomen. Wanneer u ervoor kiest om Everday in te schakelen voor het optimaliseren van het rendement van uw zonnestroomsysteem, kiest u ervoor om uw grootschalig zonnestroomsysteem in goede handen te leggen, voor zowel vandaag én in de toekomst. Dat is de belofte van Everday.