Langdurig positief rendement

Everday haalt elke dag het maximale uit de zon. Everday vergroot het rendement van investeringen in grootschalige zonnestroomsystemen en zorgt dat deze duurzaam financieel rendabel, operationeel betrouwbaar en maatschappelijk wenselijk blijven. 

Everday komt voort uit ruim 10 jaar ervaring in O&M en Solar Asset Management. Ruim tien jaar waarin meer dan 300 installaties, samen goed voor meer dan 1,5 miljoen panelen en een vermogen van 500 MWp, in beheer zijn genomen. Dit staat gelijk aan het verbruik van ruim 100.000 huishoudens. Hiermee neemt Everday een centrale positie in binnen de energietransitie in Nederland. Het is de ambitie van Everday om de impact op een duurzame samenleving nog verder te vergroten. Door de inzet van eigen field service engineers, service monteurs, data analisten en asset managers zorgt Everday dagelijks voor maximale prestaties van uw grootzakelijke zonnestroomsystemen op dak en land. Dit doet Everday voor en in samenwerking met (inter)nationale ontwikkelaars en investeerders, EPC-partijen, lokale energie coöperaties en eigenaren van grootzakelijk vastgoed vanaf 5.000 m2. 

Solar Asset Management

Beheer

Als specialisten in Solar Asset Management draagt Everday dagelijks zorg voor het optimaal presteren van uw zonnestroomsysteem. Door de inzet van een persoonlijke Solar Asset Manager is het technisch, facilitair en contractueel beheer van uw zonnestroomsysteem bij Everday in vertrouwde handen.  

De Solar Asset Manager vormt uw eerste aanspreekpunt voor alle zaken rondom het systeem. Het is de verantwoordelijkheid van deze Solar Asset Manager dat alle contractuele afspraken worden nagekomen, dat het systeem optimaal presteert, dat er adequaat wordt opgetreden indien nodig en dat de risico’s voor u als eigenaar zoveel mogelijk worden beperkt. Hiervoor is de Solar Asset Manager niet alleen uw aanspreekpunt, maar communiceert en rapporteert de Solar Asset Manager ook aan uw stakeholders.  

Het verzamelen en archiveren van relevante project data vormt het vertrekpunt van de Solar Asset Manager. Door volledig te zijn in de dossiervorming beschikt de Solar Asset Manager over alle benodigde informatie om de belofte van Everday na te komen: Maximaal positief rendement uit uw zonnestroomsysteem.  

 Operations & Maintenance vormt de basis voor het technisch Solar Asset Management.   

Naast het controleren en sturen van O&M, beheert de Solar Asset Manager uw zonnestroomsysteem door middel van het analyseren, organiseren en rapporteren van beheerszaken, welke invloed kunnen hebben op het optimaal presteren van uw systeem.  Everday vergroot de toegevoegde waarde van uw persoonlijke Solar Asset Manager nog verder door bijvoorbeeld advies omtrent gerelateerde zaken als biodiversiteit, smart energy en andere vormen van rendement optimalisatie. 
Op deze manier zorgen wij voor het maximale positieve rendement van uw zonnestroomsysteem. Niet alleen vandaag of morgen, maar gedurende de hele levensduur van uw systeem.  

Operations & Maintenance 

Operations & Maintenance (O&M) vormt binnen Everday de basis voor het professioneel beheer van grootschalige zonnestroominstallaties. Al meer dan 10 jaar onderhouden wij grootschalige dak systemen en zonneweides. Dat doen wij ten alle tijden met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een langdurig positief rendement. Door middel van 24/7 monitoring en data-analyse op afstand houdt Everday continu grip op uw installatie. Via preventief onderhoud op locatie houden wij uw installatie in topconditie en bij afwijkingen of incidenten zijn onze ervaren en gecertificeerde field service engineers snel ter plaatse voor het uitvoeren van correctief onderhoud. Door het bieden van een hoog service level via professioneel O&M garandeert Everday dan ook een uptime van maar liefst 99% op uw installatie. 

Optimalisatie

Produceer meer energie, realiseer een hogere opbrengst en draag bij aan een gezondere omgeving voor mens en natuur met het Solar Asset Management van Everday. Voor het langdurig positief rendement van uw zonnepanelen kijken we naar de toekomst. Wij adviseren over het gebruik, het opslaan en het verkopen van uw energie. En daarnaast ook over het up-to-date houden van uw systeem voor het maximale resultaat op de lange termijn. Een toekomstbestendige aanpak betekent ook aandacht voor mens en natuur. Daarom houden wij in onze werkwijzen en adviezen altijd rekening met de impact van uw systeem op de omgeving. Zo zorgt Everday voor optimalisatie van uw grootschalig zonnestroomsysteem.

*Na uitvoeren 0-meting en de technische optimalisatie van het grootschalig zonnestroomsysteem door Everday.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over Solar Asset Management? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan of als u nog verdere vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Solar Asset Management is het proces van het bewaken en onderhouden van zonnepanelen en PV-systemen. Dit omvat onder andere het inspecteren van de zonnepanelen op schade, het schoonmaken van de zonnepanelen om er zeker van te zijn dat ze goed werken en het monitoren van de prestaties van de zonnepanelen. Solar Asset Management helpt u om meer uit uw investering en uit de zon te halen.

Solar Asset Management brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo profiteert u onder andere van verbeterde prestaties, lagere kosten, een verhoogde waarde en een verbeterde veiligheid en betrouwbaarheid. Dit komt omdat wij de processen bewaken en onderhouden om ervoor te zorgen dat de prestaties zo optimaal mogelijk zijn.

Solar Asset Management is interessant voor elke partij die gebruik maakt van grootschalige zonnestroomsystemen, het maakt daarin niet uit of het gaat om een daksysteem of om zonneweides. Everday beheert uw grootschalig zonnestroomsysteem van A tot Z voor een optimaal rendement in de breedste zin.

Het kiezen van een juiste partner voor Solar Asset Management is uiterst belangrijk, het realiseren van een grootschalig zonnestroomsysteem is een grote investering. Everday heeft meer dan 10 jaar ervaring en weet waar ze over praten. In de jarenlange ervaring heeft Everday ruim 300 installaties – samen goed voor meer dan 1,5 miljoen panelen met een vermogen van 300MWp – ontwikkeld, gebouwd en in beheer genomen. En dit voor eigen rekening en risico én voor de partners. Wanneer u kiest voor Solar Asset Management van Everday, kiest u ervoor om uw grootschalig zonnestroomsysteem in goede handen te leggen, voor zowel vandaag én in de toekomst. Dat is de belofte van Everday.