Facilitair beheer beschermt uw investering

Het realiseren van een grootschalig zonnestroomsysteem is een grote investering. Dan wilt u ook dat het zonnestroomsysteem goed beheert wordt zodat het de investering waard is. Daarom kunt u kiezen voor Solar Asset Management van Everday, want door hoort niet alleen onderhoud bij maar ook het beheer van uw zonnestroomsysteem. Everday beschermt uw investering door middel van professionele beveiliging en toegangsbeheer. Daarnaast biedt Everday support bij calamiteiten. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw investering het niet waard is.

Relatiebeheer voor draagvlak

Naast het facilitair beheer van uw zonnestroomsysteem gaat Everday ook een stap verder. Everday neemt ook het relatiebeheer voor zich en gaat de dialoog aan met alle betrokkenen. Want stakeholdermanagement is essentieel in het laten slagen van grootschalige zonne-energieprojecten. Everday onderhoudt bijvoorbeeld de contacten met omwonenden, publieke instanties en huurders om draagvlak te behouden.

Contractbeheer voor de beste voorwaarden

Everday faciliteert via contractbeheer de optimale samenwerking met verzekeringsmaatschappijen, leveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Dankzij onze kennis en ervaring halen onze klanten meer uit hun verzekeringsclaims, leveranciers garanties en EPC-garanties. Ook worden contracten juridisch en financieel gecheckt en gecontroleerd op naleving.

Financieel beheer voor het maximale rendement

Profiteer optimaal van subsidies en financiële regelingen voor het produceren van duurzame energie. Als expert op het gebied van wet- en regelgeving kijkt Everday niet alleen naar de dag van vandaag, maar ook naar de lange termijn. We bewaken dat uw systeem aan de financiële normen blijft voldoen. Vervolgens handelen we de benodigde administratie af. Zo ziet u dat beheer van uw zonnestroomsysteem door Everday niet alleen gaat over het systeem zelf, maar ook over alles wat hiermee te maken heeft. Zo werken wij samen aan een succesvolle zonnepark.

Financiële rapportages

Omdat wij niet alleen praten over het beheer van uw zonnestroomsysteem, maar dit ook laten zien ontvangt u periodieke financiële rapportages. Wij maken de impact van uw grootschalig zonnestroomsysteem en uw keuzes inzichtelijk, voor u en uw stakeholders. En mochten er vragen zijn over de rapportages, vanuit u of uw stakeholders kunnen wij deze beantwoorden. Want dat hoort ook bij het beheer van uw zonnestroomsysteem.

Advies en doorrekeningen voor innovaties en nieuwe energieconcepten

Als uw zonne-energieproject staat, werkt en wordt beheert is het nog niet klaar. Er blijven ontwikkelingen zich voordoen en u wilt natuurlijk niet dat u deze mist. Als experts in het managen van zonne-energieprojecten staan wij klaar om innovaties en nieuwe energieconcepten door te rekenen. Hierdoor blijft uw zonnestroomsysteem up-to-date en kunt u langdurig genieten van uw investering.

Waarom kiezen voor beheer van Everday

Een juiste partner vinden en kiezen voor het beheer van uw zonnestroomsysteem is uiterst belangrijk, het realiseren van een grootschalig zonnestroomsysteem is namelijk een grote investering en u wilt ook dat het de investering waard is. Met meer dan 13 jaar ervaring in Solar Asset Management kan Everday u helpen, het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar grootschalige daksystemen of zonneweides. Everday heeft in de afgelopen jaren ruim 300 installaties – samen goed voor meer dan 1 miljoen panelen met een vermogen van 300MWp – ontwikkeld, gebouwd en in beheer genomen. Wanneer u ervoor kiest om Everday in te schakelen voor het beheer van zonnepanelen, kiest u ervoor om uw grootschalig zonnestroomsysteem in goede handen te leggen, voor zowel vandaag én in de toekomst. Dat is de belofte van Everday.