Met dagelijkse monitoring presteert uw grootschalig zonnestroomsysteem optimaal

Wanneer u Everday inschakelt als de partij voor de monitoring en onderhoud van uw zonnepark kunt u erop vertrouwen dat uw grootschalig zonnestroomsysteem optimaal functioneert, nu en in de toekomst. Onze experts houden zowel op afstand als op locatie de prestaties van het systeem nauwkeurig in de gaten. Dankzij preventief onderhoud en automatische firmware updates is de gemiddelde uptime in 2021 van systemen in ons beheer 99,48%. Daarnaast zijn onze monteurs snel ter plaatse bij afwijkingen voor onderhoud aan uw zonnepanelen.

Preventief onderhoud en monitoring van zonnepanelen

Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal functioneren zal er gestart moeten worden met preventief onderhoud. Geavanceerde software monitort dagelijks de technische werking en de energieprestaties van uw systeem. Dankzij automatische firmware updates blijft het systeem altijd en volledig up-to-date. Daarnaast houden onze experts op locatie door middel van jaarlijkse inspecties ook de externe invloeden op het systeem nauwlettend in de gaten. Dit kan variëren van nieuwe bebouwing waardoor meer schaduwwerking ontstaat tot luchtvervuiling waardoor panelen minder goed functioneren. Bij Everday wordt het onderhoud uitgevoerd voordat het nodig en te laat is door nauwkeurige en nauwlettende monitoring.

Herstel- en vervang werkzaamheden

Mochten er afwijkingen ontstaan zoals een lager dan verwachte energieprestatie, dan zijn onze ervaren en gecertificeerde monteurs snel ter plaatse om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is onze telefonische helpdesk zeven dagen per week beschikbaar voor vragen of schademeldingen. Dankzij effectief voorraadbeheer kunnen alle vervang- en herstelwerkzaamheden direct plaatsvinden. Zo beschermen wij naast uw zonnepanelen ook het financiële rendement van uw zonnepanelen. Door constante monitoring en snelle onderhoud aan uw zonnepanelen kunt u profiteren van een langdurig positief rendement voor uw grootschalig zonnestroomsysteem.

Klantenportaal en rapportages

Via ons klantenportaal raadpleegt u de technische en energieprestaties van uw grootschalig zonnestroomsysteem, van de totale productie in kWh tot en met de service logs. Zo kunt u op de hoogte blijven van geplande inspecties, onderhoudswerkzaamheden, storingen en herstelwerkzaamheden. Daarnaast ontvangt u ook een jaarrapportage met gedetailleerde informatie over het rendement van uw systeem.

Schoonmaak en groenonderhoud

Waar Everday het technisch onderhoud van uw zonnepanelen verzorgt, is dit niet het enige waar Everday u bij helpt. Zo is het ook mogelijk om de schoonmaak van het systeem en groenonderhoud op locatie door Everday te laten organiseren. Zo wordt u volledig ontzorgd. Wij beheren uw grootschalig zonnestroomsysteem ook echt van A tot Z voor een optimaal rendement.

Waarom kiezen voor onderhoud en monitoring van Everday

Een juiste partner kiezen voor de onderhoud en monitoring van uw zonnestroomsysteem is uiterst belangrijk, het realiseren van een grootschalig zonnestroomsysteem is een grote investering. Dankzij meer dan 13 jaar ervaring in Solar Asset Management kan Everday u helpen, ongeacht of u op zoek bent naar grootschalige daksystemen of zonneweides. Everday heeft in de jarenlange ervaring ruim 300 installaties – samen goed voor meer dan 1 miljoen panelen met een vermogen van 300MWp – ontwikkeld, gebouwd en in beheer genomen. Wanneer u kiest om Everday in te schakelen voor de monitoring en onderhoud van zonnepanelen, kiest u ervoor om uw grootschalig zonnestroomsysteem in goede handen te leggen, voor zowel vandaag én in de toekomst. Dat is de belofte van Everday.